Kortjes

Ieder afscheid is uniek

Ieder leven is uniek. Ieder afscheid is dat ook. De uitvaartmedewerkers van DELA maken daarom met zorg en toewijding het verschil. Hoe ze dit doen, vertellen ze graag in woord en beeld.

Samen sterk, dat laten we graag zien

Verzekeren en verzorgen. Samen met onze meer dan honderd uitvaartcentra zijn we daar sterk in. Dat laten we dan ook graag aan de buitenwereld zien.

Laatste rustplaats met huisdier

In Vlaanderen is het sinds kort mogelijk de as van een of meerdere al overleden en gecremeerde huisdieren samen met hun overleden baasje te begraven. Of bij te zetten op de begraafplaats. 

Helft van Belgen denkt na over begrafenis

Ruim vier op de tien Belgen heeft in grote lijnen een idee over zijn of haar eigen afscheid. Maar zo goed we zelf al een idee hebben over dit afscheid, zo slecht regelen we de praktische zaken voor onze nabestaanden.

DELA Fonds steunt unieke Troosttuin

Mensen met een beperking tot rust laten komen om het verlies van een geliefde te verwerken: dat is het belangrijkste doel van de nieuwe troosttuin in Sint-Kruis-Winkel bij Gent.

Meer dan 400 namen op herinneringsmuur KAA Gent

Omdat niemand verloren zou gaan, richtte DELA samen met de KAA Gent Foundation een herinneringsmuur op. Zo worden meer dan 400 overleden fans op hun geliefde plek nooit vergeten.

Vraag het aan DELA!

Wat draag je op een begrafenis? Tot voor kort was het antwoord eenvoudig: zwart. Vandaag wordt echter steeds meer het leven gevierd, waardoor het afscheid meer kleur krijgt.